Începuturile Dr.C.Tuna

Dr.C.Tuna fondatorul Farmasi s-a născut în 1923 în Edirne, Turcia, un oraș situat la granița Turciei cu Bulgaria.
  În 1930, a început școala elementară în Balıkpazarı, Edirne. După ce a absolvit Liceul Haydarpasa în 1941, având o înclinație către profilul real și farmaceutic a avut șansa să se mute în Germania pentru a studia la Goethe Medical School, o prestigioasă instituție dedicată celor ce doresc să profeseze în domeniul medical și în farmacie.

Universitatea de medicină Goethe din Frankfurt am Main


 După ce și-a încheiat educația, s-a întors imediat înapoi în orașul natal cu dorința de a-și sluji țara. Până în 1950, dr. C. Tuna a lucrat ca medic locotenent în Hadimkoy, Istanbul și a vindecat soldați în perioada războiului. În 1952, a înființat una dintre primele fabrici farmaceutice din Turcia, Tege Pharmaceutical Factory și a intrat în viața profesională. El a descoperit unele dintre primele siropuri de tuse turcești, analgezice, unguente pentru arsuri și tablete pentru tuse.

Având o mare pasiune pentru muncă a participat personal la fiecare pas al procesului de dezvoltare a produselor. Concomitent, dr. C. Tuna a înființat și primul laborator de analize din Turcia.

 După ce și-a extins compania cu pasiune timp de 22 de ani, a vândut acțiunile companiei unei întreprinderi de investiții străine. Între 1977 și 1995, a importat materii prime pentru produse farmaceutice care au fost utilizate în rețetele proprii ale farmaciilor și a vândut aceste produse la aproximativ 13.500 de farmacii din toată Turcia. În același timp, a lucrat ca administrator pentru companii de medicamente interne mici și mijlocii. În 1998, a înființat Tanalize Cosmetics și apoi brandul Farmasi.

Dr. Cevdet Tuna alături de fiul său Hakan Tuna
Dr. Cevdet Tuna alături de fiul său Hakan Tuna

În prezent Dr.C.Tuna Farmasi

  În prezent, Farmasi produce peste 2000 de produse diferite, inclusiv gama Dr. C. Tuna, o serie de produse dermatocosmetice, fiind gama reprezentativă a companiei. Farmasi Cosmetics produce aceste produse într-o fabrică de cosmetice modernă situata pe un teren de peste 100.000 m2 în apropiere de Istambul. Fabrica noastră integrată nu realizează doar produse în vrac, ci fabrică și cea mai mare parte a ambalajelor pe care le folosește. Fabrica noastră de ultimă generație are o capacitate de a produce peste 1000 tone de produse în fiecare zi. Este împărțită în 6 fabrici diferite care realizează produse de îngrijire personală, produse de curățenie, produse de machiaj, parfumuri, ambalaje din plastic și tuburi laminate pentru creme.   

    De-a lungul celor 63 de ani de viață, Dr. C. Tuna a avut iubire pentru muncă, crezând că oamenii sunt cele mai valoroase active ale unei companii, investind masiv în educarea angajaților pentru a crea parteneri de afaceri impecabili.
Se stinge  din viață în anul 2017, lăsând în urmă o companie uimitoare, care lucrează din greu pentru a da putere oamenilor și pentru a crea produse inovatoare.

„Mi-am dedicat întreaga viață schimbării vieții oamenilor”

Oamenii își petrec toată viața încercând să aducă o schimbare. Mă întreb însă câți dintre noi au schimbat cu adevărat viețile oamenilor sau și-au pus viața în slujba celorlalți.   Copilul din perioada de început a Republicii Turcia, care apoi a devenit absolvent de medicină, și-a ales o altă profesie ce avea să fie utilă pentru mai mulți oameni. Prin medicamentele pe care le-a produs de-a lungul anilor, acesta a oferit alinare pentru mii de persoane.  

Viziunea FARMASİ constă în realizarea excelenței calitative, dar și de funcționare. Aceste produse asigură o sursă de venit pentru peste 3 milioane de consultanți din întreaga lume, care promovează produse  Farmasi, Dr. C. Tuna, Mr. Wipes și Nutriplus pe piețele interne și externe.

Regulile de Aur ale Dr.C.Tuna
Regulile de aur ale Dr.C.Tuna

Dr.C.Tuna Farmasi

Unitățile FARMASİ au o capacitate zilnică de peste 1 milion de bucăți, fiind în acest context cea mai mare fabrică din Turcia și una dintre cele mai mari din Europa. Toate aceste reușite sunt susținute de viziunea noastră pentru realizarea excelenței.

Dacă ți-a plăcut mica istorie a fondatorului Farmasi și dorești să împărtășești valorile și succesul Farmasi în România te așteptăm alături de noi ca și partener.