Părul tău va fi mai sănătos și mai strălucitor datorită Dr.C.Tuna Reviving șampon cu usturoi, acesta este aliatul tău în obținerea unui păr frumos și rezistent. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la creșterea rezistenței părului și îi conferă un aspect strălucitor datorita extractului de usturoi, Capixyl ™ și noului ingredient Trichogen™.

Șampon Farmasi fără miros de usturoi

Chiar dacă conține extracte de usturoi acest șampon are un miros plăcut!

Mod de utilizare: Dr.C.Tuna Reviving șampon cu usturoi se aplică pe părul umed, se masează ușor în păr și scalp apoi se clătește din abundență. Dacă este necesar spălarea se poate repeta. Se recomandă folosirea împreună cu produsele din gamă de două ori pe saptămână pentru rezultate optime.

INGREDIENTE Dr.C.Tuna Reviving șampon cu usturoi:

Water/Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Propylene Glycol, Allium Sativum Bulb Extract, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Flower Extract, Bioflavonoids, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Dextrin, Panax Ginseng Root Extract,  Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl,  Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin.

Inițial acest produs a fost comercializat în țara noastră sub denumirea de Dr.C.Tuna Vitalizing – Șampon revitalizant cu usturoi și Capixyl, ulterior formula sa a fost îmbogățită și îmbunătățită cu Trichogen acesta fiind un nou complex natural.

Despre usturoi se știe din antichitate că are efecte benefice asupra părului și a scalpului, totuși utilizarea prin zdrobire a usturoiului pe păr aduce cu sine un miros neatrăgător, de aceea Farmasi a folosit extractul de usturoi pentru a oferi un produs cu miros plăcut, dar cu avantajele naturale ale usturoiului.

Află mai multe despre:

Usturoi

Capixyl

Trichogen

Scrie-ți părerea despre acest produs în comentarii!

Preț catalog: 25 RON 225ml

Preț catalog: 37 RON 500ml